duminică, iunie 29

IV. Beneficiile reţelei sociale ZenZuu

Make Friends. Make Money. Make Sense.

Câştigaţi prieteni

ZenZuu vă oferă oportunitatea să fiţi conectat la o reţea globală masivă oricând şi oriunde. Faţă de alte reţele sociale pe Internet, ZenZuu vă permite să câştigaţi prieteni şi bani, doar făcând acelaşi lucru obişnuit pe Internet, acela de a vă crea profilul şi de a înregistra alţi oameni, pentru a lua parte la programul ZenZuu Ad Revenue Sharing (Fondul de Profit din Reclame). ZenZuu vă pune la dispoziţie toate facilităţile standard de lucru, cum sunt încărcarea de fotografii, video, audio, blog, etc. ZenZuu vă oferă posibilitatea de a vă crea noi prieteni şi relaţii de afaceri.

Conectaţi-vă la Comunitatea Globală în Direct.

Câştigaţi bani

Zenzuu vă permite să vă creaţi un viitor financiar rentabil devenind un Reprezentant ZenZuu ("REP"). În calitate de "REP" puteţi obţine comisioane directe, bonusuri de diferenţă din propria dvs. reţeau construită în toată lumea, bonusuri de performanţă, bonusuri de dezvoltare şi altele! Din moment ce sunteţi reprezentant ZenZuu, puteţi să înscrieţi un număr nelimitat de oameni, ceea ce vă va mări marja de profitabilitate. Câştigurile sunt nelimitate. Instrumentele ZenZuu vă dau posibilitatea să vă urmăriţi reţeaua proprie şi să vă dezvoltaţi în paralel şi propria afacere, totul în mod distractiv şi uşor de lucrat.

Faceţi primul pas spre oportunitatea vieţii.

Câştigaţi rentabilitate

În aceste zile, aproape fiecare om a auzit de Internet sau chiar are o adresă e-mail. Internetul creşte mereu, tot mai mare, mai vast, ajungând şi pe telefoanele mobile, PAM-uri sau pe TV. A sosit timpul să ne folosim din plin de avantajul comunicării pe Internet şi de posibilitatea creării unor reţele sociale online. Există desigur şi alte oportunităţi care oferă comunicarea online, dar niciuna nu oferă posibilitatea de a câştiga bani! Cu ZenZuu vă puteţi crea un cont în portalul ZenZuu, într-un minut şi imediat puteţi să înscrieţi alţi parteneri în propria reţea socială ZenZuu .

De ce să nu daţi un sens real şi rentabil navigării pe Internet?

Niciun comentariu: