duminică, iunie 29

III. Facilităţile reţelei ZenZuu

Profilul dvs. este un business card digital. Puteţi introduce informaţiile dvs. personale şi/sau de afaceri, precum şi să încărcaţi fotografii, fişiere video şi audio, blog şi altele. Alte forme de conectare şi relaţionare (forum, chat, calendar) vor fi active în curând .

Grupurile ZenZuu

Grupurile vă permit să fiţi în contact cu oamenii care contează mai mult pentru dvs. Indiferent că sunt prietenii, membrii sau fanii dvs., veţi fi la zi cu noutăţile şi informaţiile vehiculate în cadrul grupului. La fel ca şi la Profil, se pot adăuga fotografii, video, audio, blog, etc.

Instrumentele ZenZuu

În era digitală în care trăim, instrumentele software (programele) s-au dovedit a fi de nepreţuit în aproape orice industrie. ZenZuu vă pune la dispoziţie un software avansat şi performant pentru a vă construi propria reţea, pentru a vă promova afacerile şi pentru a comunica pe tot globul.

Instrumente precum MLM Browser şi ZenZuu Rank vă oferă posibilitatea de a vizualiza şi prelucra informaţiile de care aveţi nevoie, într-un mod interactiv, plăcut şi distractiv.

Blog-uri Fiţi la curent cu ceea ce se întămplă în lume. Postaţi informaţii personale sau despre afacerea dvs. pe care doriţi să fie publice.Utilizaţi blog-ul ca pe un jurnal, ca pe o sursă de informarea,ca pe un instrument de comunicare şi chiar mai mult.

In curand si alte facilitati (click aici pentru a vedea toate facilitatile oferite) !

Imagini

Incărcaţi imagini şi poze despre dvs. sau despre afacerea personală care pot vizualizate de oricine . Nu aveţi nici o imagine, fotografie ? Intraţi în secţiunea foto şi veţi vedea pozele încărcate de membrii reţelei ZenZuu.

Niciun comentariu: