duminică, iunie 29

XX. Ce înseamnă Networking ?

Networking înseamnă pur şi simplu “ a vorbi cu oamenii”.Oamenii sunt bucuroşi să-i ajute pe alţii !

Nu contează ce tip de afacere ai, dacă eşti un contractor independent, proprietar de magazine sau depozit, designer web, liber profesionist, consultant, … networking-ul poate determina creşterea afacerii tale la cote înalte .

Ce avantaje ai într-o activitate de Networking:

1. oportunităţi de toate tipurile şi la toate nivelurile 2. expunere media: poţi găsi noi clienţii pentru afacerea ta 3. o nouă activitate care poate genera venituri noi 4. crearea de alianţe strategice - tu cunoşti pe cineva nou, poţi descoperi că aveţi interese communeà poţi sugera un mod de a lucra împreună 5. obţinerea de referinţe pentru afacerea ta, fără costuri şi fără să le ceri 6. tot timpul înveţi ceva nou – pentru a fi în top şi pentru a te menţine în top, trebuie să înveţi continuu şi să cunoşti cât mai multe despre industria în care funcţionează afacerea ta. 7. dezvoltarea afacerii tale:poţi descoperi un proces nou de afaceri, o technologie nouă, tendinţe în afaceri, strategii de marketing creative etc. 8. dezvoltare personală – te întâlneşti cu oamenii care au successà devii motivat şi încrezător să-ţi dezvolţi afacerea la cote înalte. Let that person’s success inspire you to achieve more ! 9. întâlnirea cu oameni care pot fi de folos pentru a vă ajuta să vă dezvoltaţi afacerea sau pur şi simplu de a fi împreună cu ei. 10. niciodată nu poţi ştii unde te poate conduce o nouă alianţă!

Joe Girard, autorul cărţii “Cum să vinzi orice la oricine”, - conform Cărţii Guiness Book a fost cel mai bun vânzător de maşini din lume . la apogeul carierei sale, în anii ’70, a vândut în medie 6 maşini / zi.

“LEGEA GIRARD 250” : fiecare bărbat are aproximativ 250 de oameni în imediata vecinătate care ar veni la nunta sau înmormântarea sa . Si fiecare din acesti 250 de oamenii cunosc alţi 250 de oamenii …. Şi aşa mai departe.

Deci, teoretic prin oamenii pe care îi cunoşti poţi să iei legătura cu alte mii care ar putea fi potenţiali clienţi .

In final, câteva recomandări pentru Success Networking...

Niciun comentariu: